Foto's van Concerten en (feest)vergaderingen

Met deze pagina kunt u foto's van concerten en later wellicht ook andere gebeurtenissen oproepen. De jongste gebeurtenissen staan boven aan de lijst.

ma

Maarten Koelink vierde in de herfst 2018 het feit dat hij 25 jaar geleden aantrad als dirigent van het OGK. Na 99 uitvoeringen werd de 100ste het jubileumconcert. Veel luisteraars kwamen naar de basiliek om een gevarieerd programma te horen. Na afloop was er een receptie en een vrolijk en smakelijk diner in het Hof.

6 en 7 oktober 2018

VERGADERING

Hans Verbeek 40 jaar lid van het Oirschots Gemengd Koor.
2 juli 2018

CONCERT

Op 17 december 2017 concerteerden we in kerstsfeer. Het programma kon in 2016 wegens ziekte van Maarten niet doorgaan. Met ons begeleidingsorkest, uitgebreid met telkens twee hoorns, fluiten, hobo's, klarinetten en trompetten en één harp, zongen en speelden we kerstliederen en Engelse hymnen. De basiliek was redelijk bezet met een achteraf tevreden auditorium.
Kerstconcert december 2017

VERGADERING

Op een mooie zomeravond in 2017, het was 19 juli, werden Anja en Celestine gefêteerd wegebns hun jubileum.
Jubilarissen juli 2017

CONCERT

In de kapel van de Franciscanessen verrasten we ons publiek en onszelf met een liederenprogramma: Een reis door Europa. Liederen uit Skandinavië, België, Frankrijk, Rusland, Duitsland en Engeland en tot slot Gabriela's Song, begeleid door Pennings Saxofoon-Kwartet MeLoDie, werden enthousiast uitgevoerd. De kapel kon het aantal bezoekers amper een plaats bieden.
Reis door Europa 12 juni 2016

CONCERT

Met Evelyne Bohen, sopraan, Maarten van den Hoven, tenor en Thed van den Aker, orgel, bracht het koor voor de pauze met begeleiding van het orkest o.l.v. Roland Heilijgers de cantate Machet die Tore weit van Telemann, gevolgd door delen uit de Bachse cantate Wachet auf, ruft uns die Stimme. Vervolgens luisterde de goed gevulde kerk naar Engelse hymnen en enkele kerstliederen.
adventsconcert 28 november 2015

MIS

Ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van het koor zongen we op 4 oktober 2015 in de basiliek de Missa Brevis KV 275 van Mozart afgewisseld met andere werken waaronder de (tweede) première van Tony Klaasens Te Deum, nu met orkestbegeleiding. Solisten waren Evelyne Bohen, Janneke Vis, Maarten van den Hoven en Johan Feyen. Achter het orgel zat Thed van den Aker.
Zestig jaar OGK 4 oktober 2015

CONCERT

Tom Parker, Lloyd Webber (The Phantom) en gospels vormden de inhoud van een licht programma in de Enck. Het koor liet zich van een heel andere, de jazzy kant zien. Samen met de Kolly Brothers en het combo Allegria brachten we het enthousiaste publiek tot vrolijk meeklappen en staande ovatie.
Theaterconcert_Enck 15 maart 2015

VERGADERING

Met o.a. de huldiging van Joke, Martie en Henk. Ook Arno (van Dijk) had iets te vieren.

Vergadering 30 juni 2014

CONCERT

Op 3 juni 2012 hebben we in de St.-Petrusbasiliek met een adhoc orkest en drie solisten, t.w. Ellen van Ham (sopraan), Anjolet Rotteveel (alt) en Geert Van Hecke (bas), een programma met werken van Bach uitgevoerd. Het orkest speelde het 4de Brandenburgs concert, we vervolgden met Psallite Deo nostro, Wohl mir dass ich Jesum habe en Lob und Preis dem Herrn.
Bachconcert juni 2012